Hardware

Uw apparatuur in vertrouwde handen? Brabant Design heeft al vanaf 1984 ervaring met alle hard- en software. We doen alles zelf, inclusief de assemblage. Ook het upgraden van uw bestaande PC's, praktijk-instructies en uitbreiden van uw netwerk is bij ons mogelijk.

Onderhouden van uw computers en apparaten

Brabant Design onderhoudt uw netwerk en computers. We zorgen voor een probleemloze werking met doordacht backup-beheer. We houden een vinger aan de pols, zodat u nooit zonder printer-inkt, faxrollen of papier e.d. zit. Neem contact op met Brabant Design voor de tarieven.

Storingsdienst

U kunt Brabant Design inschakelen bij al uw storingen. Voor de klanten waar we het onderhoud van de PC's doen is dit inbegrepen, in andere gevallen betaalt u in de regio Boekel geen voorrijkosten en een tarief van € 30,- per uur, exclusief materiaalkosten. Brabant Design zal zo snel mogelijk de storing proberen te verhelpen op "nu cure, no pay"-basis.

Aankoopadvies hardware/software

U bent zakelijk of als particulier op zoek naar uitbreiding en/of vernieuwing van uw apparatuur? Laat u adviseren door Brabant Design! We zijn altijd up-to-date met onze kennis van de computermarkt. We schatten uw behoefte in en zullen u een op maat gesneden advies geven.Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste deal. U kunt vervolgens zelf de apparatuur en/of software aanschaffen of dit via Brabant Design doen, we verzorgen dan de installatie en instructie.

Multimedia

Wilt u uw PC, TV en stereo combineren in een prachtig Home Theater? Brabant Design is gespecialiseerd in het opzetten van een Mediacenter-omgeving.

Met 1 afstandsbediening bedient u al uw apparaten. U kunt al uw muziek en films van de PC op uw TV en stereo afspelen. Ook kunt u tv-programma's opnemen op de PC, complete series met 1 druk op de knop. Uw Wii, Playstation of Xbox (of allemaal) geïntegreerd in uw meubel. Middels een Home Server verbindt u al uw PC's en laptops met elkaar, mediabestanden bevinden zich op 1 centrale locatie, U kunt al uw media delen en alle PC's draaien wekelijks een back-up.

We gebruiken alleen high-end apparatuur voor onze opstellingen. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden wordt ern een combinatie gezocht van meubels, apparatuur en speakers. U kunt uw bestaande audio- en videoapparaten integreren of een op elkaar afgestemd pakket kiezen. Brabant Design installeert en configureert alles en demonstreert de werking.