Welkom

Welkom op de website van Brabant Design, uw regionale leverancier van maatwerk ICT-diensten

Wij maken mooie websites! In overleg met de klant realiseren wij de website die de klant wil hebben, voorzien van de nieuwste technieken, veiligheidseisen en snelheid. Sinds 2009 druk doende met alle facetten van webdesign: van ontwerp tot realisatie. Alles disciplines onder eigen dak. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Website Renovatie

Uw website is niet meer helemaal bij de tijd? geen probleem. Wij zetten uw website om naar de huidige maatstaven, goed te bekijken op elk apparaat. Ook pakken wij de vindbaarheid van uw website aan, zodat u weer goed gevonden wordt bij Google.

Website Ontwikkeling

U heeft een bepaald idee voor een website voor uw bedrijf of vereniging? Kom eens met ons praten over de mogelijkheden! Wij kunnen u vertellen of uw idee├źn te realiseren zijn

Hosting

Alle websites die wij ontwikkelen hosten wij ook zelf op onze eigen server. Er zijn dus voor onze klanten korte lijntjes in geval van storingen, e-mail problematiek en backups. Vraag naar onze voordelige tarieven!

Hardware

Wij kunnen uw hele IT omgeving beheren, zorg dragen voor backups en de beste prijs/kwaliteitsverhouding in apparatuur bieden. Wij adviseren u graag Storingsdienst: U kunt u abonneren op onze storingsdienst, waarbij wij uw apparatuur 99% van de tijd in de lucht houden.